– A Jelentéskincs  HU | EN   
 

Online termékeink

Angol-Magyar szótár
Magyar-Angol szótár
Magyar egynyelvű szótár
Keresőháló
Kis Magyar Nyelvtár


Gyógyszeripari CRM tanácsadás

Interdiszciplináris kutatási háttérrel egy új területre való kilépéskor könnyebben felismerhetők azok a kapcsolódási pontok, melyek segítségével a megelőző tevékenységek tapasztalatain keresztül az új környezetben is megfelelő színvonalú, eredményes és hatékony munkát tudunk végezni. 2002 novembere óta foglalkozunk gyógyszeripari CRM alkalmazások bevezetésével, támogatásával. A 4 legismertebb nemzetközi gyógyszeripari CRM alkalmazás (Veeva, Siebel, Cegedim Mobile Intelligence, Sales Vision) mellett regionális és helyi szolgáltatók alkalmazásaival kapcsolatos tapasztalatokkal is rendelkezünk.

A kezdetek

Társaságunk 2002-ben kapott megbízást az akkori piacvezető nemzetközi CRM szolgáltató új gyógyszeripari CRM alkalmazásának honosítására, bevezetésének támogatására. Az alkalmazás, majd a hozzá tartozó dokumentáció lefordítását követően a felhasználói képzéseket is munkatársunk tartotta, aki 2003-tól megbízónk csapatát erősítette. Az alkalmazás honosítás, a dokumentáció fordítás és a felhasználói tréningek megtartása nagyon jó alapot képezett társaságunk számára a gyógyszeripar sajátságainak, a gyógyszeripari CRM alkalmazások moduljainak és funkcionalitásuk megismerésére.

Napjainkban...

Több mint 17 éves gyógyszeripari CRM tapasztalatunkkal 2015 februárjától már nem csak alvállalkozóként, hanem fővállalkozásban is jelen vagyunk a hazai és régiós piacon. Az üzemeltetés során megszerzett ismereteink nem csak az operatív feladatokra, hanem a CRM bevezetés, testreszabás, és új funkciók tervezésére, fejlesztésére is kiterjed, melyek segítségével teljeskörű tanácsadói tevékenységet tudunk kínálni meglévő és potenciális ügyfeleink részére.